Köpvillkor

Vi skickar endast inom Sverige och Norge

Fraktkostnad
Vid standardleveranser tillkommer ingen fraktkostnad vid köp över 1000 kr. Vid köp under 1000 kr tillkommer en fraktkostnad på 39 kr.

Retur
Nöjd eller pengarna tillbaka. Om du inte är nöjd med dina varor/ditt köp, skicka då tillbaka produkterna inom 30 dagar efter leverans.

Returformulär skickas med beställningen ut till kund. Följ anvisningarna och använd den förbetalda returfraktsedeln som också den finns med i paketet. Returkostnaden är 59:- och debiteras i efterhand. Om ni väljer att skicka tillbaka paketet på egen hand utan vår förbetalda returfraktsedel så är köparen ansvarig för paketet tills dess att den kommer in till oss.

Returrätt
Vi vill självklart att du ska vara nöjd med din vara. Det enda villkoret för retur är att varan kommer tillbaka i originalskick d.v.s. att den ej är använd. Bifoga alltid originalförpackningar och eventuella märkes-tags. Om en vara är felexpedierad eller felaktig står vi självklart för returportot. I detta fall kontakta kundtjänst på info@birkenstock.se eller på telefon 0431-73200.

Ej utlösta paket
Om vi får tillbaka paket som inte lösts ut från posten, förbehåller vi oss rätten att debitera dig för samtliga de kostnader som uppstår i samband med en sådan retur + hanteringskostnad totalt 149 SEK.
Har man fler än 3 outlösta paket så kommer ens kundnummer att spärras för shopping hos oss.

Reklamation
Vi garanterar att de varor du beställt är felfria vid leveransen. Skulle du få en defekt eller fellevererad vara ska du kontakta Kundtjänst så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar om varan är skadad vid leverans. Vi står självklart för frakten vid felleveranser samt reklamationer.

Handla med Klarna faktura - betala efter leverans!
När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

Få alltid hem varan innan du betalar
Betalningstid - alltid minst 14 dagar
Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
Ladda ner dina fakturor från klarna.se
Möjlighet till delbetalning

Betalningsvillkor
Kredittiden för detta köp är 14 dagar från fakturadatum. Fakturan skickas i samband med leveransen. I enighet med avtalet med e-­butiken debiteras en fakturaavgift om 0 kr.

Om betalning uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 60,00 kr, samt en dröjsmålsränta om 25,00 % plus gällande referensränta. Sker ingen betalning därefter kan fordran komma att överlämnas för inkassohantering där ytterligare inkassokostnader kan tillkomma